Roswell – ФБР разкри документи по случая.

Posted: April 13, 2011 in Лично мнение, Наука, Политика
Tags: , , , , , ,

Документите публикувани на сайта на ФБР , същност не са нещо кои знае какво просто потвърждават нещо, което всеки може би знаеше. Документа , които аз видях не носи почти никаква информация в повече има доста умишлено прикрити имена и тн.

Ако има хора, които още не знаят за случая Розуел , ще разкажа накратко. Става въпрос за събитие преди повече от 60 години, когато са забелязани 3 НЛО в небето, които в последствие и се разбиват в двора на фермер от градчето Розуел. Но той не е единствения забелязал случилото се, на гледката става свидетел и Ричард Ренкен, летец , ветеран и каскадьор, същото го вижда и някаква жена. Оказало се, че обектът, видян от семейство Денуам е катастрофирал в ранчото на фермера Брейзъл, след като преди това експлоадирал във въздуха през нощта на 02 юли 1947 година, поради лоши метеорологични условия и магнитни бури.Не след дълго всичко бива изнесено от правителството от мястото на катастрофата, но те остават изненадани когато намират 4 трупа на високи около метър същества в еластични сребристи костюми. За пред общността е обявено , че разбилото се при Розуел летящо устройство е аеростат.

Това е случилото се накратко. Аз лично вярвам в историята и в случилото се, но също знам  , че и това не е цялата истина това просто хвърля прах в очите на хората – вярващите вече вярват по-силно а тези които не вярват ще кажат поредната измислица от страна на САЩ. Така е това ,което четем не е достатъчно, че всички да повярваме. Не може обаче да се отрече , че САЩ много бързо дърпат напред с технологиите във всякакво отношение , дали това не се дължи на познания от друг свят само може да гадаем. Цялата информация я знаят правителството и големите корпорации, няма как ние сме мишки в този на глед малък свят.

http://vault.fbi.gov/Roswell%20UFO/Roswell%20UFO%20Part%201%20of%201/view

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s