Забелязвате ли какво се случва?!

Posted: February 21, 2011 in Политика

Все повече ми се набива очи един факт. Как една след други държавите се дигат на бунт и протестират. Вярно сега може да кажете, че това се случва на държавите, които са от десетилетия под влиянието на различни режими, но за мен това е само началото на нещо много по-голямо.

Тази световна финансова криза мисля, че може да отвори очите на простолюдието. И не мисля , че това се случва на държава под влиянието на диктатури ами на държави, които вече усещат бедността и че парите губят своята сила на управление. Не може цяла държава да гладува заради парите. Скоро очаквам и по-големи страни , които даже са и демократични да се надигнат и да изкажат позицията си.

За мен и България трябва да се надигне цялата не само по отделните звена. Ами всички наведнъж да излезем и да кажем , че така повече не може да се продължава. А именно да правим богатите – по-богати и бедните по-бедни. С всяка изминала година средната класа изчезва и остават само богати и бедни.

Моля ако подържате и споделяте част от моето мнение разпостранете този пост, както и всеки друг , които ви харесва. Позициите са ми крайни , но понякога наистината ти писва.

В свят на пари,смъртта е алтернатива на живот!!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s